COVID se transmite si la 8 metri distanta

In urma studiilor realizate in abatorul Toennies, din vestul Germaniei, unde numerosi muncitori romani s-au infectat cu COVID, oamenii

Read More...

Tarile care au acceptat testarea vaccinului Pfizer pe copiii sub 12 ani

Statele Unite, Polonia, Spania si Finlanda au acceptat sa intre in programul de testare a vaccinului Pfizer pe copiii

Read More...

Kim Jong-Un mobilizeaza armata in lupta impotriva COVID

Coreea de Nord se confrunta cu o explozie de cazuri COVID. Pana cum, statul comunist, extrem de izolat, a

Read More...
Accesorii care nu ar trebui să îți lipsească din kit-ul de narghilea

Accesorii care nu ar trebui să îți lipsească din kit-ul de narghilea

Narghileaua a devenit un mod popular de relaxare și socializare în întreaga lume. Fie că ești un începător entuziast

Read More...
Incearca un board game adulti pentru distractie maxima. Iar daca iti place fotbalul, gasesti stiri sportive la un click distanta.
pexels-eren-li-7241419

Navigând prin Metaverse: Viitorul realităților virtuale

Conceptul de ”metavers” a evoluat de la scenarii science fiction la o frontieră digitală, gata să revoluționeze modul în

Read More...

Romania, cea mai periculoasa țară europeana pentru automobilisti

Cel putin asa arata statisticile, prezentate de publicatia elvetiana 20min.ch. “Daca doriti sa va petreceti vacanta de vara cu

Read More...

O revolutie in domeniul incarcarii electrice

Unul dintre cei mai mari furnizori de baterii din lume a lansat o noua generatie de baterii capabile sa

Read More...




ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Greviștii din Educație continuă protestul

Un număr de 134.007 de membri de sindicat, respectiv 86,93% din totalul celor care au semnat referendumul pentru declararea

Read More...

5 milioane de euro pentru sprijinirea traducerilor literare si pentru promovarea cartilor

Comisia Europeana a lansat cererea de propuneri din 2024 pentru circulatia operelor literare europene in cadrul programului „Europa creativa”.

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

NewsIn.ro – Stiri de ultima ora pentru nevoia de a fi informat

In societatea din prezent si conform modului in care se desfasoara lucrurile acum, a ramane informat nu este un moft ci o necesitate! Newsin este locul in care poti citi stirile zilei in fiecare zi, unde oricine poate sa gaseasca stiri reale si informatii corecte despre tot ce se intampla in jur.

Newsin prezinta ultimele stiri din Romania corecte si obiective

O mare problema din prezent este numarul mare de surse de stiri si avantajul de a gasi o sursa care sa prezinte informatii corecte si reale. Newsin nu publica stiri pentru clickbite si nici pentru a atrage un numar urias de vizitatori care cauta informatii WOW!

In fiecare zi, pe Newsin se publica stiri de ultima ora prin care se prezinta realitatea asa cum este, chiar si atunci cand pare banala si neinteresanta! Cititorii vor gasi pe site ultimele stiri din toate domeniile mari de interes, de la politica si pana la fashion si tehnologie. Redactorii nostri cu experienta aduc in prim plan cele mai noi stiri din fiecare domeniu, ramanand totodata obiectivi si loiali scopului lor.

Pe Newsin se va scrie despre orice! Astfel ca persoanele care vor dori sa citeasca despre ce s-a mai inventat in domeniul IT si la ce sa se astepte de la piata IT in viitor, sa stie care sunt culorile in trend in sezonul acesta si ce au adus designerii pe piata odata cu noile prezentari de moda, sau care sunt evenimentele culturale din ultima perioada, se vor putea informa din cele mai corecte si complete materiale. Tot aici isi vor gasi locul si cele mai noi stiri din domeniul politic, stirile zilei din sport si materiale complexe despre sanatate si lifestyle.

Newsin este o publicatie online unde oricine poate sa gaseasca toata informatia de care are nevoie pentru doza zilnica de informare, din toate domeniile de interes.

Site-ul a fost gandit pentru a satisface nevoia de informare generala si le este dedicat tuturor cititorilor indiferent de domeniul lor de interes. Nu in ultimul rand si cel mai important, fiecare articol este scris pentru cititor si nu pentru clickbite!

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro