Această aplicație folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii te rugăm să vizualizezi politica de module cookie.

Ce sunt cookie-urile și de ce sunt importante pentru internet?

Cookie-urile sunt fișiere create de aplicațiile sau site-urile accesate, care stochează informații de navigare. Această tehnologie de stocare automată a datelor este foarte răspândită și se folosește pentru a colecta informații precum tipul de browser și sistemul de operare de pe care vizitatorul s-a conectat la aplicația eHealth cu scopul de a preîntâmpina nevoile clienților noștri, înțelegând cum acestia folosesc aplicația. "Cookies" ne ajută să adaptăm conținutul aplicației în funcție de preferințele dumneavoastră, îmbunătățind astfel calitatea serviciilor noastre și dezvoltarea altora noi.

Cum și de ce folosim cookie-uri, rolurile acestora

Noi folosim cookie-uri pentru a vă oferi o aplicație usor de utilizat, sigură și eficientă care să ofere un conținut mai util, personalizat. Cookie-urile pe care le folosim sunt cookie-uri pentru monitorizarea performanței aplicației noastre și cookie-uri de tracking, pentru a ne asigura că beneficiați de cea mai buna experiență online.

Stocarea de cookies pe telefonul și calculatorul dumneavoastră ne oferă o modalitate ușoară și convenabilă pentru a personaliza sau a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe aplicația noastră și pentru a face următoarea vizită mai placută. Prin folosirea acestora se poate face legătura între informațiile conținute într-un cookie și informațiile dumneavoastră cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de înregistrare).

De asemenea, folosim cookie-uri pentru preferințele dvs, pentru a vă arăta pagina corectă în funcție de țara din care proveniți și ținem minte aceste setări pentru data viitoare când vizitați aplicația eHealth. Cookie-urile tehnice sunt strict necesare pentru că aplicația noastră să funcționeze corect. Acestea se folosesc pentru a ține minte câmpurile pe care le completați într-un formular. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate. Dacă veți continua, sunteți de acord cu acestea. Puteți modifica setările oricând în funcție de browserul dvs sau sistemul de operare al telefonului dvs.

Modifică setările Cookie – dezinstalarea cookie-urilor

Puteți în orice moment modifica setările dumneavoastră cookie (de exemplu, să fiți alertați atunci când cookie-urile sunt trimise către computerul dumneavoastră), făcând click pe link-ul:

Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să aveți în vedere faptul că este posibil să nu vă puteți înregistra pe aplicația noastră sau să folosiți alte funcții care necesită înregistrarea sau colectarea de informații.
Orice modificări la setările dumneavoastră cookie vor fi salvate până când decideți să faceți modificări suplimentare, în cazul în care nu mai doriți acest lucru. Rețineți că puteți accesa această pagină și link-ul în orice moment, făcând click pe "Politica module cookies".

Tipuri de cookie-uri folosite și utilizarea de terți

Există două tipuri de cookie-uri: cele primare care sunt setate de domeniul site-ului afișat în bara de adrese și cele terță parte care provin din alte surse de domenii, care includ elemente cum ar fi anunțuri sau imagini, încorporate în prima pagină.
Cookie-urile necesare - sunt esențiale pentru operarea unei aplicații sau a unui site. Fără acestea, aplicația sau site-ul nu vor putea funcționa corect.
Cookie-urile funcționale - sunt acelea care sunt setate pentru a îmbunătăți funcționalitatea aplicației sau a site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc conținutul pe care l-ați vizionat anterior pe aplicație/site sau adresa de e-mail și parola furnizate la înregistrare în timpul unei vizite anterioare pe aplicație/site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ați plasat online pe aplicația eHealth. Astfel prin utilizarea Cookie-urilor funcționale nu mai este necesară o nouă înregistrare sau introducerea din nou a anumitor informații în formularele de înregistrare atunci cand reveniți pe această aplicație. Pe unele aplicații, Cookie-urile permit să stocați acțiuni preferate. Totodată, putem folosi cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activități al utilizatorilor minori.

Exemple de cookie-uri folosite pe această aplicație

În următorul tabel, găsiți cu titlu exemplificativ clasificarea și descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

Dintre toate cookie-urile menționate mai sus, __utmc și language sunt cookie-uri de sesiune, astfel ele se șterg la închiderea browser-ului sau a aplicației.

Dacă veți continua, sunteți de acord cu acestea. Puteți modifica setările oricând în funcție de browserul dvs sau de sistemul de operare al telefonului dvs.

Cookie-urile – securitatea și confidențialitatea datelor personale

Allianz-Țiriac Asigurări este înregistrată ca operator de date cu caracter personal nr. 779 și prelucreaza datele dvs. în acord cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanei cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în scopul prestării serviciilor de asigurare. Datele cu caracter personal colectate pot fi prelucrate numai în baza instrucțiunilor Allianz-Țiriac Asigurări SA, de orice alt terț împuternicit expres de Societate, în conformitate cu dispozițiile legale.

Apreciem vizita dumneavoastră pe aplicația noastră și interesul manifestat cu privire la serviciile și produsele oferite.

Navigarea pe aplicația noastră este posibilă doar cu acceptarea Declarației de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceasta, nu puteți continua cu alte secțiuni ale aplicației eHealth dezvoltată de Allianz-Țiriac Asigurări.

Această declarație se actualizează periodic, de aceea vă rugăm să consultați acest document în mod regulat.

Prin navigarea aplicației eHealth, putem înregistra anumite informații sau date cu caracter personale oferite în mod voluntar.

Prin date cu caracter personal se întelege orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă - direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale.

Pentru a întâmpina nevoile clienților noștri este posibil să vă solicităm informații personale pentru a putea da curs cererii dumneavoastră, pentru a răspunde la întrebări/ solicitări, precum și pentru a vă putea oferi produse de asigurare și/ sau materiale informative în scop de marketing.

În acest sens, confidențialitatea datelor este un segment important pentru noi și avem grijă să protejăm datele personale colectate, prelucrate și folosite în timpul vizitelor în aplicația eHealth. Pentru protejarea informațiilor personale, Allianz-Țiriac Asigurări S.A a dezvoltat măsuri administrative și tehnologice, utilizând tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin această aplicație, însă nu garantăm că informațiile transmise prin Internet sunt securizate, sau că aceste transmisii nu vor fi întârziate, întrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu țin de Compania noastră.

Persoana vizată are dreptul de informare, de acces la datele cu caracter personal pe care le furnizează, dreptul de intervenție asupra acestora, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a se adresa justiției, în conformitate cu dispozițiile art. 12 - 18 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, se va depune la Allianz-Țiriac Asigurări SA o cerere în formă scrisă, datată și semnată. În cerere, se va arăta dacă se dorește ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă care poate fi și de postă electronică sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea se va face numai personal.

Prin acceptarea prezentului formular confirmați faptul că ați fost informat cu privire la termenii și condițiile aplicației și prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONSIMȚĂMÂNT
Accept prezentul formular pentru a indica faptul că:

Managementul cookie-urilor/ a preferințelor prin intermediul setărilor browserului/aplicației

Toate browserele și aplicațiile moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Acestea se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului sau aplicației. Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie aceptate, sau browserul poate fi setat să accepte cookie-uri doar de la un site anume.

Puteți folosi următoarele linkuri pentru a seta utilizarea cookie-urilor, în funcție de tipul de browser folosit:

Refuz utilizare cookie

Nu este necesar să utilizați cookie-urile ca să puteți utiliza sau să vizualizați aplicația noastră, cu toate că exista posibilitatea să nu aveți acces la toate caracteristicile aplicației.

Actualizări

Această aplicație este proprietatea Allianz-Țiriac Asigurări și ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări sunt necesare.